Buurtrenovatie: infomomenten

7 februari 2024

Buurtrenovatie : infomomenten

De klimaatproblematiek treft iedereen. We hebben elkaar nodig om de gevolgen te beperken. Samen maken we werk van een kwalitatieve, aangename, gezonde en klimaatbestendige leefomgeving.

Denkt u eraan om uw woning te verbouwen, maar weet u niet waar te beginnen? Hebt u een hoge energiefactuur? Hebt u nood aan onafhankelijk advies?

Het stadsbestuur van Ieper biedt u in samenwerking met Energiehuis Westhoek gratis renovatieadvies aan. In 2021 ondertekende de stad het lokaal Energie- en Klimaatpact. Met dit aanbod werkt Stad Ieper aan het behalen van de klimaatambities.

Op 5/3 starten we met een infomoment in OC Cieper. Kunt u er niet bij zijn geen probleem. We organiseren nog drie infomomenten om zoveel mogelijk burgers te bereiken. Je bent welkom op :

o             05/3 te Sint-Jan in OC Cieper 

o             12/3 te Zuidschote in de Dorpsfeestzaal

o             16/4 te Voormezele in het OC Kasteelwal

*             23/4 te Hollebeke in het OC De Oude School

Alle infomomenten starten om 20u.

Deelname is gratis maar inschrijven is gewenst via 057/451 672 of duurzaam@ieper.be. Na het infomoment zal een renovatieadviseur van het Energiehuis van DVV Westhoek u contacteren voor een huisbezoek. De renovatieadviseur vormt een beeld van uw woning op basis van een gesprek en een screening van de woning (ramen, isolatie, installaties,…). Achteraf krijgt u een rapport met een advies voor uit te voeren renovatiewerken.

Energiehuis Westhoek werkt nauw samen met de dienst Wonen. Bij de dienst Wonen kan u terecht met uw vragen over premies.

Schrijf je in

Energiehuis Westhoek werkt nauw samen met de dienst Wonen. Bij de dienst Wonen kan je terecht met vragen over premies.

Contactinformatie