Buddywerking

De dienst Welzijn en vzw Argos slaan de handen in elkaar voor het project ‘Schakel-In’. Dit bestaat enerzijds uit sociale activering en anderzijds uit economische activering. 
 
Vanuit stad Ieper focussen wij ons op de sociale activering, dit doen we aan de hand van een buddywerking. Om dit te verwezenlijken zijn wij op zoek naar buddy’s, die net als ons even enthousiast zijn!
 
Sta je graag mensen bij om hen te ondersteunen bij allerlei verschillende zaken? Ga je niet achteruit voor wat administratie of leer je hen graag Ieper kennen? Dan is deze buddywerking zeker iets voor jou. 
Heb je niet elke week evenveel tijd? Geen probleem! Je beslist zelf hoe vaak jij je inzet. 
 
Wie nog geen ervaring heeft binnen het vrijwilligerswerk is zeker meer dan welkom. Wij voorzien begeleiding doorheen het hele traject. Indien je met een vraag of opmerking zit is er tijdens de kantooruren steeds een luisterend oor om jou van dienst te zijn!
Onze vormingen zijn er voor iedere buddy, met of zonder ervaring.
 
Ben jij ook zo enthousiast om de zelfredzaamheid van anderen te verhogen? Aarzel dan niet en contacteer: tracy.decock@ieper.be. Dit kan ook op het nummer 057 451 746.