Volwassenonderwijs

CVO Cervo-Go

Het CVO Cervo-Go, centrum voor volwassenenonderwijs, biedt in Ieper een ruim assortiment aan opleidingen aan. Je kan bij het CVO Cervo-Go terecht om je bij te scholen voor beroepsdoeleinden, uit persoonlijke interesse, om te starten als ondernemer of om je te bekwamen in jouw hobby en te genieten van het sociaal contact dat onderwijs je kan bieden. Buiten Ieper, telt het CVO Cervo-Go nog 17 andere lesplaatsen. Op de website vind je het cursusaanbod terug. 


CVO MIRAS

Bij cvo MIRAS staat de cursist centraal! In regio Ieper bieden wij een gedifferentieerd opleidingsaanbod aan. Tot onze doelgroep rekenen we zowel jonge mensen als senioren, cursisten die willen bij- of omscholen en zij die een diploma willen behalen. Eigentijds en competentiegericht onderwijs in samenwerking met het werkveld staat centraal. Wij willen een leer- en werkomgeving creëren die mensen versterkt en verrijkt. Je bent vanaf 16 jaar welkom bij ons en dit levenslang! 


SYNTRA West - Ieper 

Bij Syntra West (afdeling Ieper) kan je terecht voor ondernemingsopleidingen, techniekopleidingen, opleidingen in de dienstverlening, Media & ICT-opleidingen, taalopleidingen,... en nog veel meer.

De cursisten worden begeleid door een docent, die een professional is als leercoach en als competentiehouder in zijn vak. Het leerproces staat volledig in functie van de directe en concrete toepasbaarheid op de werkvloer, om beter te functioneren en te groeien in de concrete beroepsrealiteit. Het is een gedeelde verantwoordelijkheid van de cursist, de docent en het SYNTRA-netwerk.


Groep Intro - regio Ieper

Vorming, opleiding, oriëntering en trajectbegeleiding van jongeren en jongvolwassenen binnen arbeid, onderwijs en vrije tijd, in functie van maatschappelijke integratie en participatie.
Cursussen en projecten op maat en op vraag.


VDAB Competentiecentra Ieper

Opleidingscentrum voor werkzoekenden, werknemers, leerlingen


Als loopbaanregisseur schept VDAB voor alle Vlaamse burgers de ruimte om maximaal zelf hun loopbaan te ontwikkelen. Dat doen ze met het oog op een vlottere arbeidsmarktwerking en welvaart voor iedereen. Als dienstverlener helpen ze de burgers bij het ontwikkelen van hun loopbaan in wisselwerking met de marktvraag. Daarin speelt VDAB helder samen met andere dienstverleners. Speciale aandacht hebben ze voor burgers uit kansengroepen.


Open School Brugge-Oostende-Westhoek

Open School biedt cursussen aan volwassenen. Ook als je niet lang naar school geweest bent of kansen gemist hebt, kan je bij hen terecht. Of wil je gewoon bijleren voor je werk, een opleiding, examen of uit interesse? Dat kan! Er is een groot aanbod aan cursussen op verschillende niveaus en met specifieke inhouden.Argos

Vormingplus

Hair Academy Schön https://www.xn--schn-ieper-gcb.be/opleidingen