BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie

Bealert
 
Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking? Bij een noodsituatie willen we je graag snel verwittigen. BE-Alert zorgt ervoor dat we je meteen op de hoogte kunnen brengen via sms, e-mail of telefoon. Schrijf je vandaag nog in!
 
 
BE-Alert
BE-Alert is een alarmeringssysteem waarmee de overheid je verwittigt en de nodige instructies geeft bij een noodsituatie. Dankzij BE-Alert kan de burgemeester, gouverneur of de Minister van Binnenlandse Zaken een bericht uitsturen naar iedereen waarop de noodsituatie impact heeft. Zo krijgen alle betrokken inwoners snel de nodige aanbevelingen (bv. ramen en deuren sluiten bij een brand). Officiële, correcte informatie, direct van de bron. BE-Alert gebruikt verschillende kanalen om jou te waarschuwen. Je kunt een BE-Alertbericht ontvangen via een sms, een gesproken bericht via een vaste telefoonlijn of een e-mail. BE-Alert heeft voldoende capaciteit om een groot aantal inwoners, via verschillende kanalen tegelijkertijd op de hoogte te stellen.
 
Laat je waarschuwen, waar je ook bent
Een bericht van BE-Alert kan je op twee manieren ontvangen. Een burgemeester, gouverneur of de Minister van Binnenlandse Zaken kan een alarm verzenden op basis van een adressenlijst. Daarom is het heel belangrijk dat je je inschrijft op BE-Alert. Je kunt verschillende adressen en verschillende telefoonnummers registreren. Je woont in Ieper en werkt in Brussel? Registreer beide adressen en je blijft steeds op de hoogte. Bij een grote noodsituatie, kan er ook een bericht worden uitgestuurd op basis van locatie. Iedereen die fysiek aanwezig is in die zone krijgt dan een sms. Dit systeem is uniek in België. Zo kan je dus ook verwittigd worden als je een dagje aan zee bent, of een uitstap maakt naar de zoo.  
 
Registreer je
Inschrijven is volledig gratis. Registreer je vandaag nog op http://www.be-alert.be/nl. Vul het inschrijvingsformulier zo volledig mogelijk in. 

Contactinformatie