Autodelen

Rijdt u slechts 10.000 kilometer met uw (tweede) auto? Kies dan voor autodelen!

Autodelen: dé oplossing voor wie weinig rijdt 
Autodelen is een eenvoudige formule waarbij op vaste standplaatsen in de stad auto’s ter beschikking staan en betreft een uitleensysteem die ideaal geschikt is voor mensen of ondernemingen die niet zo vaak de wagen nodig hebben. Tegen een vergoeding kan u die reserveren en vrij gebruiken. Om boodschappen te doen. Om wat gerief te verhuizen of voor een daguitstap met uw partner of gezin. Of voor een dienstverplaatsing. Op het einde van de rit plaatst u de auto terug op de standplaats, zodat de volgende gebruiker ermee weg kan.

Met autodelen heeft u dus een auto wanneer u er een wil, maar ook enkel dan. Bovendien verlost autodelen u van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengt: onderhoud, herstellingen, autokeuring … Autodelen neemt alles voor haar rekening. En daar is ook uw portefeuille bij gebaat.

Een eigen wagen kost geld ... ook als hij stilstaat
Bij autodelen betaalt men enkel als de wagen gebruikt wordt, er zijn – op het bescheiden maandelijks abonnement na (bij Cambio) – geen vaste kosten.  Dit maakt autodelen financieel interessant voor wie weinig met de wagen rijdt. Benieuwd hoeveel geld u kan uitsparen door over te schakelen op autodelen?  Neem een kijkje op de kilometerteller van uw auto.  Komen er per jaar minder dan 10.000 km op de teller bij? En gebruikt u de auto niet dagelijks voor bvb. woon-werkverkeer? Dan bent u met autodelen goedkoper uit.

Doe hier de test of autodelen iets voor jou kan zijn! 


Cambio in Ieper
In Ieper staan vier Cambio deelauto's opgesteld op twee standplaatsen. Beide standplaatsen liggen op wandel- en fietsafstand van elkaar. Er staan drie wagens ter beschikking aan de voorzijde van het station (naast de kus- en wegzone). Deze standplaats is vlot bereikbaar te voet, met de fiets (overdekte fietsenstalling in de buurt) en met het openbaar vervoer. De andere wagen staat opgesteld op het Gezelleplein. Het gaat om drie stadswagens en een groter personenvoertuig.

Alle informatie kan men verkrijgen via de website www.cambio.be.

Claus2You in Ieper
In Ieper staan drie Claus2You deelauto's opgesteld op drie standplaatsen. Er staat een deelwagen aan het station, één op het Gezelleplein en één op de duurzame wijk De Vloei (Florastraat). 

Alle informatie kan men verkrijgen via de website www.claus2you.be

 

Contactinformatie