BE-Alert: laat je waarschuwen, waar je ook bent

2 december 2020
Een grote brand, overstroming of stroomonderbreking? Bij een noodsituatie is het belangrijk dat we onze inwoners snel kunnen verwittigen. Daarom maakt stad Ieper gebruik van BE-Alert, een alarmeringstool die je verwittigt bij een crisissituatie. Registreer je vandaag nog.
 
Dankzij BE-Alert kan een bericht uitgestuurd worden naar iedereen waarop de situatie een impact heeft. Zo krijgen alle betrokken inwoners snel de correcte en nodige aanbevelingen via sms, een gesproken bericht via een vaste telefoonlijn of e-mail.  Zo weet je meteen wat te doen om jezelf en anderen in veiligheid te brengen bv. ramen en deuren sluiten bij een brand.  
 
Je kan een bericht van BE-Alert op twee manieren ontvangen. Zo kan er een alarm verzonden worden op basis van een adressenlijst. Door je in te schrijven, kom je automatisch in deze adressenlijst terecht. Wil je ook berichten ontvangen bij een noodsituatie in de omgeving van je werk? Dat kan. Zo kan je verschillende adressen en telefoonnummers registreren.
 
Bij een grote noodsituatie kan er ook een bericht uitgestuurd worden op basis van locatie. Iedereen die fysiek aanwezig is in die zone krijgt dan een sms. Zo word je ook ingelicht als je een dag van huis bent.
 
Schrijf je vandaag nog in op www.be-alert.be en laat je waarschuwen, waar je ook bent. Inschrijven is volledig gratis en neemt maar enkele minuten in beslag!

Contactinformatie