Commerciële activiteiten

Jaarlijks worden in Ieper een aantal commerciële evenementen georganiseerd door de vzw Centrummanagement Ieper, die het handelsleven stimuleren en Ieper als winkelstad op de kaart zetten.

Chronologisch gezien spreken we over de Opendeurdagen (1ste weekend maart), de Dolle Dagen (2de weekend juni), de Tooghedagen (2de weekend september) en Kerst in Ieper (met o.a. het kerstdorp op de Grote Markt, de overdekte ijspiste en de eindejaarsactie). Daarbovenop worden jaarlijks ook enkele laatavond- en zondagsopeningen georganiseerd.
Meer informatie hierover vind je op de website 'Shop in Ieper'.

Voor de braderieën Dolle en Tooghedagen zijn standplaatsen voor marktkramers voorzien in de deelnemende winkelstraten. Die standplaatsen kunnen worden aangevraagd via een formulier te verkrijgen bij de dienst Economie.

En ook voor de chalets op het kerstdorp zijn steeds dynamische handelaars met interessante kerstproducten welkom. Alle informatie over het kerstdorp is te vinden op de website van Kerst in Ieper. Het inschrijvingsformulier kan je eveneens verkrijgen door te mailen naar de dienst Economie.


Contactinformatie