Laatste dag van de Vierdaagse van de IJzer start in Ieper

12 augustus 2019
Op vrijdag 23 augustus gaat de 4de en laatste wandeldag van de 47ste Vierdaagse van de IJzer door in en rondom Ieper. Deelnemen en starten kan op vrijdagmorgen tussen 8 en 10 uur op de Grote Markt. 
 
Opnieuw valt er te kiezen uit 4 omlopen: 8, 16, 24 of 32 km, met een alternatief voor kinderwagens en rolstoelen. De diverse trajecten lopen ten zuiden van Ieper en doen Dikkebus, Kemmel en Voormezele aan om te eindigen op de Torrepoortwijk. Op het parcours zijn er water- en voedselbedeling en hulpposten voorzien. In de Torrepoortwijk is er ook heel speciaal aan de kinderen gedacht, en allerlei verkoopstanden en muzikale animatie zorgen er voor de nodige ambiance. 
Zoals gewoonlijk zijn er ook een aantal plechtigheden gepland: een bloemenhulde aan het Kemmel N° 1 French Cemetery in de Vierstraat om 11 uur en om 15 uur een speciale Last Post plechtigheid onder de Menenpoort, gevolgd door het slotdefilé op de Grote Markt om 15.30 uur.
 
Méér en gedetailleerde informatie over de slotdag van deze 47ste internationale voettocht van Defensie is terug te vinden op www.vierdaagse.be, maar de organisatie is ook te bereiken via info@vierdaagse.be of telefonisch op het nummer 02 442 38 13.
 

Contactinformatie