18e Ieperse Sporteldag - sportdag voor 50-plussers

10 mei 2019

Op dinsdag 11 juni a.s. organiseert de Ieperse Sportanimatie i.s.m. de Stedelijke Seniorenraad en het Dienstencentrum ‘de Kersecorf’ de ‘18e Ieperse Sporteldag’.
Met deze Sporteldag willen de organisatoren de 50-plussers een gevarieerde en ontspannende namiddag aanbieden. Op het programma staat voor elk wat wils. Bedoeling is dat niet alleen de sportieve senior maar ook de minder sportieve 50-plusser aan zijn of haar trekken komt. Uiteraard is sportieve kledij gewenst.

Vanaf 13.15 uur worden de 50-plussers in de cafetaria van het KVK-Voetbalstadion aan de Picanollaan verwelkomd met een kopje geurige koffie.
Om 14.00 uur starten alle sportactiviteiten met keuze uit maar liefst 10 activiteiten. Meer info zie folder. Vanaf 17.00 uur wordt de sportnamiddag in de cafetaria van het KVK-Voetbalstadion afgesloten met boterkoeken en koffie voor alle deelnemers.

De sportactiviteiten vinden plaats in en rond het Stedelijk Sportcentrum, Leopold III-laan 18 te Ieper.

De deelnameprijs voor de sportnamiddag (= koffie + 1 drankje, boterkoeken, sportactiviteiten + verzekering) bedraagt € 6,00.

Inschrijven voor deze ‘Ieperse Sporteldag’ kan tot 6 juni aanstaande bij de Ieperse Sportanimatie, Stedelijk Sportcentrum, Leopold III-laan 18 - 8900 Ieper. 057 239 400 - sportanimatie@ieper.be
Online inschrijven www.ieper.be/sportanimatie 

Meer info in de folder


Contactinformatie