De SeptemberSessies trappen het cultuurjaar van Het Perron op gang

2 september 2021

Voor het tweede jaar op rij organiseert Cultuurcentrum Het Perron doorheen de maand september intieme en kleinschalige cultuurvoorstellingen als aftrap voor het nieuwe seizoen. Op het programma staan vijf muziek-, theater-, familie- en circusvoorstellingen binnen een fijne en gezellige setting.

Zondag 5 september opent Sien Eggers de sessies met de voorstelling ‘U bent mijn moeder’, een stuk over dementie, van Joop Admiraal in een bewerking van Stefan Perceval.

Met Tiny Legs Tim op zaterdag 11.09 kunnen bezoekers zich verwachten aan een blues avond pur sang. Mondharmonicavirtuoos Steven Troch vergezelt Tim tijdens zijn concert in Ieper. Op zondag 12.09 worden de jonge theaterliefhebbers verwend. Die dag brengt Theater Froefroe ‘Roodhapje’, een doldwaze muzikale versie van het welbekende sprookje. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Op zaterdag 18.09 speelt Kids With Buns een concert in Het Perron. Dit jonge muzikale duo won dit jaar ‘De Nieuwe Lichting van Studio Brussel’, het muziekconcours bij uitstek voor jonge bands. Ze scoorden ondertussen al een eerste hit met het nummer ‘Bad Grades’.

De SeptemberSessies afsluiten doen we met een dubbele circusvoorstelling op 19.09. Juggling Tango combineert de passie van de Argentijnse dans met jongleerkunst en Chris and Iris gaan op zoek naar het evenwicht tussen situationele komedie en buitengewone acrobatiek.

Om de weergoden te slim af te zijn, worden de SeptemberSessies verplaatst naar Het Perron. De voorstellingen gaan door in de intieme setting van het podium van de theaterzaal, het concert van Tiny Legs Tim vindt plaats in de concertzaal van het JOC.

Tickets en info
Tickets zijn beschikbaar vanaf € 6 per voorstelling en zijn te koop via www.hetperron.be of aan de balie van het cultuurcentrum.


Contactinformatie