Overweeg je om zonnepanelen te leggen op je dak?

Van 19 augustus 2019 tot 1 oktober 2019

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Met eigen panelen kan je dus je eigen stroom maken en bespaar je jarenlang op je energiekosten. Zonnepanelen zijn echter niet alleen een duurzame keuze, ze zijn ook een erg interessante investering. Gemiddeld heb je na ongeveer 8 jaar je investering volledig terugverdiend, met groepskorting zelfs sneller.

Om dat een beetje betaalbaar te houden, is er in onze provincie een groepsaankoop opgestart. Door die groepsaankoop kan je tegen een scherpe prijs een kwalitatief en compleet zonnepanelensysteem aankopen, inclusief plaatsing en elektrische keuring. De kwaliteit van de producten en leveranciers wordt gewaarborgd mét garantievoorwaarden.

Inschrijven voor de groepsaankoop kan nog tot 1 oktober. Vanaf 21 oktober ontvangen ingeschreven inwoners een persoonlijk voorstel en tot 6 december kan jij beslissen hier al dan niet op in te gaan. Indien je het voorstel aanvaardt, wordt jouw zonnepanelensysteem voor 1 juni 2020 geïnstalleerd. Meer info op www.wijkiezen.be of bij de Ieperse duurzaamheidsambtenaar Hein Lapauw, 057 451 672 of duurzaam@ieper.be


Contactinformatie