Twee Ieperse bedrijven nemen deel aan de Open Bedrijvendag

18 september 2023

Op zondag 1 oktober vindt de jaarlijkse Open Bedrijvendag plaats. In Ieper gooien twee firma’s die dag de deuren open voor het publiek.

Voka Open Bedrijvendag is het grootste eendagsevenement van België en vindt telkens plaats de eerste zondag van oktober. Het is een evenement waarop honderden bedrijven uit alle mogelijke sectoren samen de deuren openen voor een zeer divers en breed publiek.

In Ieper kan je twee bedrijven bezoeken  tussen 10 uur en 17 uur. 

 • Minerva Cycling
  Bij Minerva Cycling kom je meer te weten over de wondere wereld van Minerva fietsen. En dat beperkt zich niet tot fietsen alleen. Het biedt ook een ruime keuze aan onderdelen, uitrusting en accessoires. 

  Tijdens een rondleiding kan je verschillende medewerkers van het bedrijf aan het werk zien zoals magazijniers of fietsenmonteurs. Je krijgt ook de kans om (elektrische) fietsen te testen en voor de kinderen is er fietsanimatie voorzien. Naast een hapje en een drankje, maak je op de Open Bedrijvendag bij Minerva kans om een ballonvaart of een E-bike te winnen!

  Meer info

 • Fluvius Regiogebouw Ieper
  Fluvius is verantwoordelijk voor het de nutsleidingen van aardgas, elektriciteit, riolering, warmte en kabeldistributie die door de Ieperse straten lopen. Het verbindt de samenleving op een duurzame manier. 

  Tijdens de Open Bedrijvendag kan je genieten van een boeiende bedrijfsrondleiding waarin de dagelijkse werking van Fluvius gepresenteerd wordt. Inschrijven is niet nodig.

  Meer info