Ieperse ontmoetingscentra kunnen heropenen

26 juni 2020
Vanaf 1 juli 2020 kunnen de ontmoetingscentra in Ieper heropenen. Na meer dan 3 maanden kunnen verenigingen eindelijk weer doen waar ze goed in zijn: mensen samenbrengen. Wel moet er rekening gehouden worden met een reeks preventieve maatregelen om het coronavirus geen kans te geven. Die vind je terug in een algemeen preventieplan via de website van Het Perron
 
In een ontmoetingscentrum organiseren diverse verenigingen heel wat activiteiten. Het is belangrijk om je goed te informeren over de richtlijnen verbonden aan jouw soort activiteit. Stad Ieper hoopt dat iedere vereniging zijn zin voor verantwoordelijkheid zal opnemen en deze richtlijnen nauwgezet zal volgen.
 
De maatregelen kunnen in de toekomst nog wijzigen. Elke wijziging zal gecommuniceerd worden via de zaalverantwoordelijken en de verschillende kanalen van Cultuurcentrum Het Perron (website, sociale media …). 
 
Heb je vragen over jouw activiteit?
Dan kan je contact opnemen met de zaalverantwoordelijke van jouw ontmoetingscentrum of met de verantwoordelijke van de ontmoetingscentra in Ieper (057 239 480 of zalen.ccieper@ieper.be).  Alle contactgegevens vind je hier
 
Terzijde geven we mee dat Het Perron voorlopig gesloten blijft, achter de schermen wordt er hard gewerkt om ook hier een spoedige en veilige opening te hebben.