Juste ènni!- de online Ieperquiz: urenlange gezelligheid gegarandeerd!

22 februari 2021
Het coronavirus blijft een enorme impact hebben op ons leven. We kunnen tijdelijk minder samenkomen met mensen in onze vrije tijd of deelnemen aan sociale activiteiten. Daarom organiseert Stad Ieper op vrijdag 19 maart een online Ieperquiz! Een manier om toch een gezellige avond te hebben en onze gedachten eens te verzetten.

In Juste ènni!- De online Ieperquiz probeer je samen met je bubbel bij je thuis heel wat vragen te beantwoorden. De quiz is een samenwerking met Quiztion, een bedrijf dat quizzen op maat ontwikkelt.

De quiz staat garant voor meer dan drie uren lol met vragen over heel wat thema’s zoals algemeen, sport, showbizz en tv, muziek, … Ook vragen over Ieper komen aan bod.
 
Hoe werkt het? 
De quiz wordt live gestreamd en wordt dus digitaal gespeeld via de YouTube-link: http://app.quiztion.be/justeenni. Met je gezin of met een bubbel op afstand –hierbij sta je in contact met elkaar via bv. WhatsApp, Messenger of andere sociale media- neem je van bij je thuis deel. Dankzij een realtime rangschikking is het eenvoudig om alles te volgen. 

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht!

  • Dat doe je via deze link: https://app.quiztion.be/registration/kvpq/digitale-stadsquiz-ieper.
  • Je vermeldt je groepsnaam. Er kunnen maximum 50 teams deelnemen.
  • Bij inschrijving wordt een uitgebreide handleiding toegestuurd.  Er wordt om 19.15 uur gestart met een korte briefing over het verloop. De quiz zelf bestaat uit 10 rondes met telkens 10 vragen.
  • Inschrijven kan zolang het maximum aantal teams nog niet bereikt is.
Juste ènni!- de online Ieperquiz wordt gespeeld op vrijdag 19 maart van 19.30 tot 23 uur, is toegankelijk voor iedereen of je nu een geoefend quizzer bent of niet. Stad Ieper voorziet een prijzenpakket voor ieder deelnemend team.

Wie deelneemt kan het quizplezier delen met een leuke selfie via de hashtag #justeènni. 
 
 
 
 
 
 

Contactinformatie