Krokus-Voetbalsportkamp

5 februari 2019

Van maandag 4 t.e.m. vrijdag 8 maart a.s. organiseert de Ieperse Sportanimatie in samenwerking met KVK Westhoek tijdens de krokusvakantie een 'Voetbalsportkamp' voor 6 tot 12 jarigen (geboren vanaf 2007 t.e.m. 2012)
Aan dit sportkamp kunnen meisjes en jongens deelnemen zowel aangesloten als niet-aangesloten bij een voetbalclub.

Eén week lang komen de verschillende aspecten van de voetbalsport, zoals technische vaardigheden, kopspel, afwerken op doel, fair-play... aan bod.

Dit voetbalsportkamp vindt plaats op het nieuwe kunstgrasveld aan het Stedelijk Sportcentrum te Ieper telkens van 9.00 tot 16.30 uur. Bij heel slechte weersomstandigheden wordt er binnen in sporthal 2 getraind. Er is gratis opvang ’s morgens vanaf 7.45 uur en ’s avonds tot 17.30 uur.

De deelnameprijs voor 5 dagen voetbalplezier bedraagt € 65,00. Gezinnen krijgen vanaf 2 inschrijvingen € 5,00 korting per inschrijving.
Inbegrepen in deze prijs zijn o.a. het gebruik van alle nodige materialen en infrastructuur, de lesgevers, versnaperingen tijdens de pauzes en een verzekering tegen lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.
Over de middag moeten de deelnemers in het sportcentrum blijven. Hierbij hebben ze de keuze tussen een eigen lunchpakket of ter plaatse een warm middagmaal. Wie kiest voor de formule met middagmaal betaalt € 16,00 extra.

Inschrijven kan tot 27 februari a.s. online via www.ieper.be/sportanimatie 

Alle verdere info in de folder


Contactinformatie