Food Truck Festival Kantien Royal opnieuw te gast in Ieper

Van 23 augustus 2019 tot 25 augustus 2019
Kantien Royal is er voor iedereen: hippe vogels, jong en oud, complete families met de kinderen, buurtbewoners, creatievelingen, dagjesmensen ... Een twintigtal trucks serveren betaalbare wereldse gerechten en vormen een attractie op zich. “Haute” Dogs, Gourmet Burgers, Mexicaanse burrito’s, Indian Curry, Thaise dumplings, … de keuze is smakelijk en eindeloos. 
 
Bezoekers kunnen drie dagen volop genieten van culinaire hoogstandjes in een zomers kader met aangepast trendy meubilair, gezellige zithoeken, een authentiek café, picknick dekentjes, sfeervolle lichtjes, randanimatie voor jong en oud, hippe DJ’s en coole beats, alle nodige faciliteiten, telkens al van 's middags tot in de late uurtjes!
 
Wil je gewoon even de sfeer komen opsnuiven en genieten in een sympathiek decor met een hippe soundtrack op de achtergrond, dan kan dat natuurlijk: de toegang is gratis!
 
Vrijdag 23 augustus is het foodtruckfestival open van 16 tot 23.30 uur, op zaterdag 24 augustus van 12 tot 23.30 uur en op zondag 25 augustus van 12 tot 23.30 uur.