Infosessies 'Het internet. Ook uw zaak!'

26 maart 2019

SAMEN VOOR STERK, AMBITIEUS ONDERNEMEN.

Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen. ‘Het internet. Ook uw zaak!’ is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op www.vlaio.be/sterkondernemen. #sterkondernemen. In navolging van deze oproep organiseert de stad Ieper twee sessies betreffende online marketing en e-commerce.
 

SESSIE 1: 'WAT ALS JEZUS WIFI HAD?'

  • Datum: donderdag 9 mei 2019 (19.30 – 21 uur)
  • Locatie: AC Auris, Ter Waarde 1 te 8900 Ieper
  • Spreker: Kurt Ostyn (Marketing strateeg en medezaakvoerder bij Mex United en auteur van o.a. “De prinses op het witte paard” en co-auteur van “Het oneerlijke voordeel”)
Kurt Ostyn neemt u mee in een aantal must-do’s waar u als ondernemer(lokale handel, KMO) vandaag rekening moet mee houden in uw marketing en communicatie. In zijn inzichten vertrekt Kurt vooral vanuit de veranderde eisen en wensen van de klant. De lezing stelt de dingen scherp, maar reikt ook heel concrete oplossingen aan, waar u onmiddellijk zelf mee aan de slag kan.
 
 

SESSIE 2: 'E-COMMERCE VOOR KMO & LOKALE HANDEL'

  • Datum: donderdag 3 oktober 2019 (19.30 - 21 uur)
  • Locatie: AC Auris, Ter Waarde 1 te 8900 Ieper
  • Spreker: Cis Scherpereel (E-commerce strateeg en medezaakvoerder van Mex United, auteur van “De people factor in e-commerce” en co-auteur van “Het oneerlijke voordeel”, gastdocent e-commerce aan Ehsal Management School. Hij stond aan de wieg van e-commere projecten voor o.a. Duvel Moortgat, Jules Destrooper, Hubo, Bel&Bo, Maxitoys, Fun, Colora en verzorgde het grootste deel van de content van hetinternetookuwzaak.be en gaf hierrond reeds tientallen infosessies.)
Inspirerende en interactieve sessie met heel veel praktische tips en voorbeelden van bij ons, verteld vanuit heel concrete ervaringen van de spreker. Daarbij is het boek “De people factor in e-commerce” en het op 18 januari 2019 verschenen boek “Het oneerlijke voordeel” de leidraad.
 
Klik hier voor meer info of om in te schrijven.
 

Contactinformatie