Ieperdag Bellewaerde

18 mei 2017

Op zaterdag 1 juli 2017 is het Ieperdag in Bellewaerde.  Alle inwoners van Groot-Ieper kunnen de nieuwigheden in het park komen ontdekken voor maar 16 euro!

Bellewaerde is een dag met de hele familie vol plezier, avontuur en spectaculaire ontdekkingen. Met familieattracties, meer dan 300 exotische dieren, een sensationele roofvogeldemonstratie en een superspannende duikshow die uniek is in Europa.

Het KidsPark is er voor de allerkleinsten en de durvers vinden hun gading op de splash van de Niagara of de coaster, Huracan.  Met tientallen attracties midden in het groen beleven jullie samen het ene avontuur na het andere. En dan is er ook nog een gloednieuwe attractie én  Europese primeur : de allereerste Duelling Alpine Coaster op een niet-natuurlijke helling. Wandel naar de 25 meter hoge top van Dawson Duel en geniet van het uitzicht over het park. Zodra je aan de top bent, kan het duel beginnen!

Praktisch: Zaterdag 1 juli 2017 van 10u tot 18u, Bellewaerde – Meenseweg 497 – 8900 Ieper. 16 euro in plaats van 32 euro. Voor alle inwoners van Groot – Ieper. Op vertoon van uw identiteitskaart aan de kassa van het park.