Heb je een vraag over je pensioen?

28 juli 2021

Het Pensioenpunt start opnieuw op. De eerste zitdag gaat door op dinsdag 14 september 2021 maar enkel na het maken van een afspraak.

- Op de zitdagen van het RVP kunnen actieve en gepensioneerde werknemers gratis alle inlichtingen krijgen in verband met hun pensioen. Deze zitdag vindt elke tweede dinsdag van de maand plaats in de voormiddag.

- Op de zitdagen van het RSVZ kunnen actieve en gepensioneerde zelfstandigen gratis alle inlichtingen krijgen in verband met hun pensioen. Deze zitdag vindt elke tweede dinsdag van de maand plaats in de voormiddag.

Nieuw: Het Pensioenpunt is enkel op afspraak om te vermijden dat je moet wachten. Dit laat toe om jouw dossier eventueel voor te bereiden.

Hoe moet je een afspraak maken?
Bel daarvoor naar de gratis Pensioenlijn 1765. De medewerker van de Pensioendienst zal je eerst vragen waarom je een afspraak wilt. De medewerker bekijkt dan of hij je telefonisch verder kan helpen om te vermijden datje je onnodig moet verplaatsen.

Als er een afspraak nodig is, zal de medewerker een afspraak met je vastleggen volgens de beschikbaarheid.

Heb je een vraag over jouw pensioen
Als je vragen hebt over jouw pensioen, kijk je best eerst op mypension.be. Je vindt er veel nuttige informatie (pensioendatum, raming van het bedrag, de betaaldata, …).

Heb je geen toegang tot mypension.be of vind je niet wat je nodig hebt?
Bel dan de gratis Pensioenlijn 1765 of neem contact op met de dienst Leven 057 451 720.

Wil je toch liever een pensioenexpert ontmoeten?
Je kan een afspraak maken met een pensioenexpert van de Rijksdienst voor Pensioenen in Ieper elke tweede dinsdag van de maand door de gratis Pensioenlijn 1765 te bellen.