Ondernemer? Neem deel aan de Ieperse coronabon

29 juni 2020

Zoals eerder bekendgemaakt lanceert Stad Ieper begin september (als het coronavirus dit toelaat tenminste) een speciale kadobon voor alle inwoners. Deze bon heeft een waarde van 25 euro per gezinshoofd, aangevuld met 10 euro per inwonend gezinslid, en die blijft 6 weken geldig.

De kadobon zal bij elke Ieperse ondernemer gratis kunnen worden ingewisseld, op voorwaarde dat die zich vóór 15 juli 2020 registreert. Daarna ontvangt de ondernemer een code waarmee zij/hij de CCV-app op om het even welke smartphone, tablet of computer kan installeren. Het ontwaarden van de bon kan heel simpel: via de app scant u de kadobon, en een paar weken later wordt het bedrag op uw rekening gestort. Via de app hebt u ook steeds een overzicht op de geïnde en al terugbetaalde bedragen.

Bij de registratie vragen we u om ook een foto of bedrijfslogo op te laden. Alle deelnemende ondernemers zullen namelijk uniform worden vermeld op een website. De Ieperling kan zo vooraf al checken waar hij zijn kadobon wil spenderen.

Op de site kan u ook aangeven of u een speciale actie voorbehoudt voor wie zijn kadobon bij u komt inwisselen (zoals een gratis gadget, korting, koppelverkoop, …).

Ook na deze speciale ‘corona-actie’ blijven de Ieperse kadobon en de bijhorende app actief. In tegenstelling tot vroeger wordt deelname aan het kadobonsysteem gratis en draait de app nu ook op alle androidtoestellen. Indien u de kadobon wil blijven innen kan u dat ook bij uw registratie vermelden.

Dit stadsinitiatief stimuleert het lokaal shoppen en steunt de lokale economie. Meteen inschrijven dus.

Neem deel en registreer u hier! Inschrijven kan tot 15 juli 2020.


Contactinformatie