Kerst in Ieper: drie chalets voor Ieperse verenigingen

15 september 2023

Centrummanagement Ieper vzw en de stad Ieper bieden Ieperse verenigingen de kans om deel te nemen aan ‘Kerst in Ieper’. Drie chalets zullen gratis ter beschikking gesteld worden aan verenigingen die een originele activiteit of creatieve invulling willen geven aan de kerstmarkt.

De stad wil van Kerst in Ieper een onvergetelijk evenement maken voor alle inwoners en bezoekers van Ieper. Met de nieuwe toevoegingen aan het programma, zoals het Huis van de Kerstman, twee gezellige almhutten en de ijspiste, is het doel om de feestelijke sfeer in de stad nog verder versterken.

Elke Ieperse vereniging krijgt de kans om volledig gratis één weekend (van vrijdagavond tot zondagavond) een kerstchalet uit te baten.

De kerstchalets kunnen worden gedeeld met een andere Ieperse vereniging. De stad Ieper en het Centrummanagement zorgen voor de kosten en de aankleding van de chalets. De beschikbare weekends zijn: 1, 8, 15, 22 en 29 december 2023.

Geïnteresseerde verenigingen kunnen zich melden bij de dienst Economie, 057 451 680 of via economie@ieper.be.

In het geval er meer kandidaten dan beschikbare chalets zijn, geven de stad en het Centrummanagement de voorkeur aan verenigingen met een origineel aanbod.

Voorstelling ‘Kerst in Ieper’

De voorstelling van de vernieuwde kerstmarkt vindt plaats op woensdag 4 oktober 2023 om 19.30 uur in de Raadzaal – 3de verdieping (AC Auris, Ter Waarde 1 te Ieper). Alle verenigingen zijn van harte welkom.