Kom naar Catfest: een filmfestival met katten in de hoofdrol

24 november 2021

Op zondag 5 december halen film- én kattenliefhebbers in Ieper hun hart op tijdens Catfest: een gezellige zondag vol films met alleen maar katten in de hoofdrol. Catfest is een organisatie van Het Perron en het Yper Museum in het verlengde van de tentoonstelling ‘POES’.

Op Catfest genieten filmfanaten én kattenliefhebbers van een diverse, kwaliteitsvolle selectie films op groot scherm. Catfest is een zondag vol films in een sfeervolle setting. Met een 'kattencafé' voorzien van een 'kattenbiertje' op de kaart, aangepaste muziek, een 'kattenklauw' als hapje 's middags bij de koffie ... Kortom, alles draait rond katten.

Première Ieperse kattenfilm met 'CATwalk of Fame'

In de aanloop naar CATfest konden Ieperlingen een filmpje insturen van hun eigenzinnige viervoeter. En die grappige en leuke inzendingen van Ieperse katten resulteren in een unieke montage.

Deze kattenfilm gaat in première tijdens CATfest en behoort de kortfilmselectie. Enkele Ieperse katten die te zien zijn in de film krijgen bovendien een ster op de ‘CATwalk of Fame’, te bewonderen aan de voorzijde van Het Perron.

Tickets en info

Per film betaal je 5 euro per persoon. Echte filmfans beleven het volledige programma voordelig met een ‘dagpas’ voor 20 euro per persoon. Tickets en verdere informatie over CATfest vind je via www.hetperron.be/catfest .