Cambio autodelen

Rijdt u slechts 10.000 kilometer met uw (tweede) auto? Kies dan voor Cambio autodelen!

Cambio autodelen: dé oplossing voor wie weinig rijdt 
Cambio autodelen is een eenvoudige formule waarbij op vaste standplaatsen in de stad auto’s ter beschikking staan en betreft een uitleensysteem die ideaal geschikt is voor mensen of ondernemingen die niet zo vaak de wagen nodig hebben. Tegen een vergoeding kan u die reserveren en vrij gebruiken. Om boodschappen te doen.  Om wat gerief te verhuizen of voor een daguitstap met uw partner of gezin. Of voor een dienstverplaatsing. Op het einde van de rit plaatst u de auto terug op de standplaats, zodat de volgende gebruiker ermee weg kan.

Met Cambio heeft u dus een auto wanneer u er een wil, maar ook enkel dan. Bovendien verlost Cambio u van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengt: onderhoud, herstellingen, autokeuring … Cambio neemt alles voor haar rekening. En daar is ook uw portefeuille bij gebaat.

Een eigen wagen kost geld ... ook als hij stilstaat
Bij Cambio betaalt men enkel als de wagen gebruikt wordt, er zijn – op het bescheiden maandelijks abonnement na – geen vaste kosten.  Dit maakt Cambio financieel interessant voor wie weinig met de wagen rijdt.Benieuwd hoeveel geld u kan uitsparen door over te schakelen op Cambio autodelen?  Neem een kijkje op de kilometerteller van uw auto.  Komen er per jaar minder dan 10.000 km op de teller bij? En gebruikt u de auto niet dagelijks voor bvb. woon-werkverkeer? Dan bent u met Cambio goedkoper uit.

Hoe minder kilometers op de teller, hoe groter de winst. 
Zo kan wie slechts 7.000 km per jaar aflegt met de auto ongeveer 1.100 euro op jaarbasis uitsparen.  Voor wie heel weinig rijdt en bijvoorbeeld maar 3.500 kilometer per jaar rijdt, stijgt dit voordeel tot maar liefst 2.100 euro per jaar!  Dit geldt natuurlijk ook voor de eventuele 2e of 3e wagen in het gezin. 

Met Cambio bespaar je dus snel enkele honderden tot duizenden euro’s per jaar!Voor wie niet te vaak rijdt en zijn voertuig niet dagelijks gebruikt, is de rekening dus vlug gemaakt! Ook voor het milieu is Cambio een goed zaak, elke Cambio-wagen vervangt 8 tot 12 private wagens.

Simpel als 1 2 3
In 3 eenvoudige stappen krijgt u toegang tot het autodeelsysteem : inschrijven (eenmalig), reserveren en rijden.

  1. Inschrijven: doet u via de website of per post. Zodra u ingeschreven bent, ontvangt u een Cambio-kaart met pincode.
  2. Reserveren: doet u telefonisch, via de CambioApp of via het internet, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. U kan een auto reserveren voor één uur, enkele uren of voor meerdere dagen. Dat kan lang op voorhand, maar ook enkele minuten voor het vertrek.
  3. Rijden:u haalt de auto af aan zijn standplaats en opent hem met uw persoonlijke kaart. Dankzij de tankkaart tankt u op kosten van Cambio en op het einde van de rit brengt u de auto gewoon terug naar zijn standplaats. Klaar voor de volgende gebruiker. Makkelijker kan niet.


Cambio in Ieper
In Ieper staan drie deelauto's opgesteld op twee standplaatsen. Beide standplaatsen liggen op wandel- en fietsafstand van elkaar. Er staan twee wagens ter beschikking aan de voorzijde van het station (naast de kus- en wegzone). Deze standplaats is vlot bereikbaar te voet, met de fiets (overdekte fietsenstalling in de buurt) en met het openbaar vervoer. De andere wagen staat opgesteld op de hoek van het Sint-Maartensplein en de Janseniusstraat (achterzijde Lakenhalle). Het gaat om twee stadswagens en een grote personenvoertuig.

Alle informatie kan men verkrijgen via de website www.cambio.be.


Contactinformatie