Word tijdelijk gratis lid bij Blue-bike deelfietsen

15 juni 2021

Ken jij de Blue-Bike fietsen al? Dat zijn de blauwe deelfietsen die je intussen aan meer dan 80 trein-, tram-, busstations en enkele P&R’s kan teruvinden over heel België. Ook aan het Ieperse station staan 12 fietsen ter beschikking. Dankzij Blue-Bike verplaats jij je in alle vrijheid op de meest flexibele manier voor de laatste kilometers van je verplaatsing. En dat op alle locaties in België. Men een lidmaatschap heb je met andere woorden altijd een fiets op zak.

Word nu gratis lid bij Blue-Bike
Dit jaar bestaat Blue-Bike 10 jaar en dat wil het deelsysteem vieren. Daarom kan jij nu tijdelijk gratis lid worden bij Blue-bike. Want wie lid wordt van Blue-Bike tussen 1 juli en 31 augustus 2021 betaalt het eerste jaar geen lidgeld.

Een mooi verjaardagscadeau van 12 euro. Je betaalt enkel voor de ritten die je maakt voor het voordelige tarief van 1,15 euro in Ieper, en dit voor de eerste 24 uur. Lid worden doe je in slechts enkele klikken via de website www.blue-bike.be. Ook reeds bestaande leden vieren mee, voor hen valt begin juli een verrassing in de bus.

 Meer informatie is te vinden via de website van Blue-bike.