bizLocator - Online platform voor economisch vastgoed

18 november 2019

BizLocator is een online marktplaats waarop makelaars, lokale overheden, intercommunales en vastgoedprofessionals bedrijfsvastgoed kunnen adverteren. Eindelijk één centraal online platform om winkels, industriegronden, horecapanden, pop-ups, bedrijvencentra en ander professioneel vastgoed aan te bieden.

Stad Ieper zet voortdurend in op het aantrekken en stimuleren van ondernemerschap en wil starters, ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een passende ruimte voor hun activiteit of dienstverlening in Ieper, helpen bij hun zoektocht.

Meer en meer vastgoedmakelaars vinden hun weg naar bizLocator. Ook Stad Ieper is in het bizLocator-project gestapt en heeft de tool op de stedelijke website geïmplementeerd, waardoor ondernemers nu nog makkelijker het meest actuele aanbod kunnen raadplegen.

Extra tool voor vastmakelaars
Vastgoedmakelaars kunnen hun aanbod gratis plaatsen op bizLocator.
Jan Jassogne, afgevaardigd bestuurder van CIB Vlaanderen: “Als beroepsorganisatie zetten wij in op een maximale ondersteuning van de vastgoedmakelaars en een voortdurende professionalisering van het vastgoedberoep. bizLocator past hier perfect in. Voortaan kunnen vastgoedmakelaars die bedrijfsvastgoed aanbieden via deze tool hun aanbod op een vlotte en gebruiksvriendelijke manier kenbaar maken aan de juiste doelgroep.”

Gratis consulteren en registreren
De ondernemers kunnen op hun beurt het aanbod 24 uur op 24, 7 dagen op 7 gratis consulteren. Via de zoekmodule kan je gericht zoeken naar een pand of bedrijfsgrond. Wil je de detailinformatie over een bepaald zoekertje en contact opnemen met de vastgoedmakelaar in kwestie, dan wordt er gevraagd om te registreren. Maar ook deze registratie is volledig gratis.

Diego Desmadryl, schepen van Economie: ”Door in het project bizLocator te stappen, willen we het ondernemerschap in onze stad nog meer stimuleren. Dit online platform brengt aanbieders van bedrijfsvastgoed en ondernemers die op zoek zijn naar een geschikte bedrijfslocatie met elkaar in contact. BizLocator is gebruiksvriendelijk en permanent raadpleegbaar en draagt bovendien bij tot een sterke administratieve vereenvoudiging voor ondernemers.”

Voor starters, ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een passende ruimte voor hun activiteit in Ieper  is er voortaan dus nog één adres: bizLocator, raadpleegbaar via deze link.

 


Contactinformatie