43ste bebloemingswedstrijd

9 maart 2017

Elke Ieperling die zich vanaf dinsdag 18 april 2017 inschrijft voor  de bebloemingswedstrijd, krijgt meteen ook 4 gratis zakjes potgrond van 20 liter mee (zolang de voorraad strekt). Men kan aan deze wedstrijd deelnemen met de bebloeming van de gevel of in een tuin die zichtbaar is vanop de openbare weg. 

Inschrijven voor de wedstrijd kan in vijf categorieën:

  • gevel (enkel bloembakken, wie geen voortuin heeft)
  • kleine voortuin (minder dan 1 are, inclusief bloembakken)
  • grote voortuin (meer dan 1 are, inclusief bloembakken)
  • handelszaken
  • landbouwbedrijven

De inschrijvingsformulieren kan men hier downloaden of afhalen  bij de onthaalbalie in het administratief centrum Auris,  Ter Waarde 1, het stadsloket in de Lakenhalle, Grote Markt (zelfde ingang dienst toerisme) of bij de stedelijke groendienst, Oudstrijderslaan 1. 

De potgrondactie wordt dit jaar terug georganiseerd bij de groendienst, Oudstrijderslaan 1, 8900 Ieper. Enkel wie deelneemt aan de wedstrijd en zijn formulier bij de groendienst binnenbrengt, kan potgrond verkrijgen.

Aan deze bebloemingswedstrijd zijn, naargelang de behaalde quotering, mooie prijzen verbonden. Elke winnaar wordt uitgenodigd naar de prijsuitreiking (najaar) en krijgt een waardebon die kan omgeruild worden in Ieperse bloemenzaken en/of tuincentra.

Meer info: groendienst, Oudstrijderslaan 1, 8900 Ieper, tel. 057 239 530, groendienst@ieper.be.


Contactinformatie