26 Ieperse bedrijven trekken samen naar de bedrijvencontactdagen en stellen zich daar voor met een eigen stripverhaal.

5 december 2017

De Bedrijvencontactdagen is een grote netwerkbeurs in Kortrijk op 6 en 7 december waar bedrijven zich aan elkaar voorstellen en ontdekken hoe ze beter kunnen samenwerken. Op die contactdagen In Kortrijk Xpo hebben maar liefst 26 Ieperse bedrijven één gezamelijke groepsstand: het zogenaamde Ieperplein.

Het is al voor de 4de keer dat er een heus Ieperplein staat op de bedrijvencontactdagen. Het is een project dat door de Stad Ieper gedragen wordt en de coördinatie ervan is in handen van de dienst lokale economie. De kracht van de formule is dat het zowel Ieper als ondernemende stad,  áls de individuele deelnemers promoot. 

Om een beetje op te vallen tussen alle stands,  is er dit jaar “out-of-the-box” gekozen voor een wegwijzer in de vorm van een stripverhaal. David Felizarda Real, een medewerker van het Ieperse Cultuurcentrum, heeft de strip getekend. In het verhaal worden de 26 deelnemers op een ludieke manier geportretteerd. “Ieper Stript” is een fijn boekje geworden dat de 26 Ieperse deelnemende bedrijven in de kijker zet….en het is es eens iets anders dan het traditionele foldertje.

De “bewoners” van het Ieperplein:D-Sign Studio, DP Promotions, V&V Engineering - Dewilde Engineering & Alstef Automation - Solar-Tec - DLV - Bouwonderneming Desodt -Color by Cherchye - Garwig - Degels Metal - Ariane Hotel - Monserez Ieper - Eldis - Robyn Verzekeringen - Kantoor Huyghe - CCV - Footsteps - Minne Sport - Bellingua - In2red – Eeckhout Security - Leroy Breweries - AC Processing - Romatix - Bureau E-Norm - Le Plat Pays

Meer informatie over de bedrijvencontactdagen, de Ieperse bedrijvenstrip ‘IeperStript’, of de deelnemende Ieperse bedrijven? Dienst Lokale Economie: 057.451.681. economie@ieper.be


Contactinformatie