19de Ieperse Sporteldag - dé sportdag voor 50-plussers

5 mei 2022

Op dinsdag 7 juni a.s. organiseert de Sportanimatie i.s.m. de Stedelijke Seniorenraad en het Dienstencentrum ‘de Kersecorf’ de ‘19e Ieperse Sporteldag’.

Met deze Sporteldag willen de organisatoren de 50-plussers een gevarieerde en ontspannende sportnamiddag aanbieden. Op het programma staat voor elk wat wils. Bedoeling is dat niet alleen de sportieve senior maar ook de minder sportieve 50-plusser aan zijn of haar trekken komt.

Vanaf 13.15 uur worden de deelnemers in de cafetaria van het KVK-Voetbalstadion aan de Picanollaan verwelkomd met een kopje koffie.

Om 14.00 uur starten alle sportactiviteiten met keuze uit een 10-tal activiteiten. Fietsen, petanque en wandelen zijn de klassiekers. Er kan echter ook gekozen worden voor minder bekende activiteiten o.a. aquagym, darts, lijndans, wandelvoetbal of een initiatie zelfverdedigingstechnieken.

Meer info zie folder. Vanaf 17.00 uur wordt de sportnamiddag in de cafetaria van het KVK-Voetbalstadion afgesloten met boterkoeken en koffie voor alle deelnemers.

De sportactiviteiten vinden plaats in en rond het Stedelijk Sportcentrum, Leopold III-laan 18 te Ieper.

De deelnameprijs voor de sportnamiddag (= koffie + 1 drankje, 2 boterkoeken, sportactiviteiten + verzekering) bedraagt € 7,00. Uiteraard is sportieve kledij gewenst.

Inschrijven voor de ‘19de Ieperse Sporteldag’ kan t.e.m. 3 juni aanstaande bij de  Ieperse Sportanimatie
057 239 400 - sportanimatie@ieper.be 

Online inschrijven via www.ieper.be/sportanimatie 

Alle verdere info in de folder


Contactinformatie