#WerkenInZicht

10 augustus 2018
Een korte update van een paar werken:
 
Van 13 tot en met 15 augustus 2018 dienen nutswerken te worden uitgevoerd in de Grote Branderstraat, hoek met de Casselstraat. Deze werken bevinden zich voornamelijk in de groenzone en zullen het verkeer slechts beperkt hinderen.
 
Van 13 tot en met 17 augustus 2018 dienen nutswerken te worden te worden uitgevoerd ter hoogte van Boezingestraat 168 – 172. Deze werken situeren zich in de parkeerstrook.
 
Van 13 tot en met 31 augustus 2018 dienen nutswerken te worden uitgevoerd in de Waterkasteelstraat, Ravelijnstraat en Oude Vaartstraat. Deze werken vinden voornamelijk plaats in het voetpad en zullen het verkeer slechts beperkt hinderen.
 
Van 14 tot en met 31 augustus 2018 dienen nutswerken te worden uitgevoerd in de Langemarkseweg, ter hoogte van huisnummer 23 (kruispunt met Pilkemseweg). Tijdens deze werken zal alternerend verkeer worden toegepast, door middel van verkeersborden.
 
Tussen 27 augustus en 7 september 2018 dienen nutswerken te worden uitgevoerd in opdracht van Proximus in de Schuttelaerestraat. Tijdens deze werken zal parkeerverbod gelden, tevens zal het voetpad aan één straatzijde ingenomen worden.
 
Informatie over de huidige en geplande werken aan wegen in Ieper vind je op onze website https://www.ieper.be/wegenwerken en op de externe website Hinder in kaart (Geopunt Vlaanderen).

 


Contactinformatie