#sportersbelevenmeer

10 mei 2019

#Sportersbelevenmeer

Deel je foto met #sportersbelevenmeer en @stadieper en win mooie prijzen
Ook dit jaar doen we een oproep aan de Ieperse inwoners om hun sportieve exploten te delen op de sociale media! Hebben ze eindelijk die kampioenstitel binnen met hun ploeg? Of een prachtige zonsondergang gespot tijdens een avondloop op de vestigingen? Momenten genoeg om een foto te nemen en dit te delen met het opschrift: #sportersbelevenmeer @stadieper

#IeperChallenge

Tijdens de maand mei lanceren we wekelijks verschillende loop-/wandel- en fietsparcours op de sociale media van Stad Ieper. Door deze route af te leggen en te registreren via de STRAVA-app worden de sportievelingen opgenomen in een klassement. Aan de hand van dit klassement kunnen de deelnemers een sportbuff winnen. Om de #IeperChallenge parcours te kennen, surf je naar www.ieper.be/sportersbelevenmeer  of hou je het best onze facebookpagina in de gaten. De challenges zijn trouwens voor iedereen toegankelijk, dus ook voor de recreatieve wandelaar, jogger of fietser.

Hoe neem je deel aan de #IeperChallenge?

1) Download de Strava-app op je telefoon of connecteer je smart-watch met de Strava-app
2) Loop/wandel, fiets het parcours of zwem de #IeperChallenge-parcours
3) Laad je training op in Strava
4) Maak eind augustus kans op een gratis sportbuff (via loting Ieperse deelnemers)

Met extra dank aan een reeks Ieperse sporters !!!!!

Voor deze actie krijgen we de steun van een aantal Ieperse sportievelingen en sportclubs. Zij helpen ons om de hashtags en tags bekender te maken bij het grote publiek. Zij hebben zich ook geëngageerd om de #IeperChallenge parcours extra in de verf te zetten op hun persoonlijke sociale media. Emma Meesseman, Kenneth Tancré (Ieperse sportman van het jaar) , Leen Corneillie (Ieperse sportvrouw van het jaar) , Bart Callens, Steve Noyelle, Wesley Butstraen, Marvin Odent en de loopclubs de Lokomotiefrunners en de Stresskikkers zijn we dan ook zeer dankbaar!


Contactinformatie