Home  meer info nieuwe visuele identiteitDolle dagen 2011

Op 17, 18, 19 en 20 juni zijn Ieper en de deelgemeenten weer in de ban van de Dolle Dagen: gezellig en voordelig winkelen in een historisch kader. Enkele dagen voor de start van de officiële soldenperiode vormt deze braderie hét moment bij uitstek voor uw zomerse aankopen.

Verkeersvrij
Sinds enkele jaren komen de handelaars van de Boter-, Boomgaard-, Diksmuidse-, Meense- en Tempelstraat al op vrijdag vanaf 14.00 uur de straat op om hun waren aan te prijzen. Ze worden hierin gevolgd op zaterdag vanaf 9.00 uur en op zondag vanaf 10.30 uur door hun collega’s uit het A. Vandenpeereboomplein, de Rijselse- en Stationsstraat en de Grote Markt. Het voordeel van deze dubbele regeling op vrijdag is dat het stadscentrum de ganse dag zowel met de wagen als met het openbaar vervoer bereikbaar blijft.

Animatie
Uiteraard ligt de nadruk van de Dolle Dagen in de eerste plaats op het genieten van soldenprijzen nog voor de solden officieel van start gaan. Twee weken voor de wettelijke datum al kan men er zomerse koopjes aanschaffen met een flinke korting.

Bovendien kan het shoppen worden gecombineerd met een gezellig terrasje en heel wat leuke animatie.

Tijdens het braderieweekend wordt op de Grote Markt ook een manche van het ‘Official 2011 Beachvolley Championschip’ georganiseerd. Op zaterdagnamiddag organiseren La Freak Style, Lederwaren Parmentier en Optiek Porteman hun traditionele modeshow in de Rijselsestraat. In heel wat winkelstraten voorziet men nog allerlei kinderanimatie.

Parking
Tijdens het Dolle Dagenweekend kan men vlot parkeren op het Sint-Maartensplein (bereikbaar via de S. de Volsberghe- en de Deken Delaerestraat), de Esplanade, het R. Colaert- en Stationsplein, het Minneplein, de Oudstrijderslaan, de nieuwe parking in de Leopold III-laan en het stedelijk sportcentrum (centrum bereikbaar via de vestingbrug).


A  A  A 

Toerisische dienst (Franstalig)

Toerisische dienst (Engelstalig)

Toerisische dienst (Duitstalig)


 link naar politie ieper

Catalogus

logo UiTinIeperRSS Feed stad Ieper | copyright information & privacy |
 

Over de website
Stadsbestuur Ieper, Stadhuis Grote Markt 34, B-8900 Ieper Tel:057 239 200