Home  meer info nieuwe visuele identiteitWelkomWelkom op de site van de stad Ieper. Surf doorheen de site en ontdek alles wat je te weten wilt komen over de stad. Activiteiten en nieuwsberichten vind je hieronder. Voor meer specifieke berichten en gegevens verwijzen wij graag door naar de thema-onderverdeling aan de linkerkant van de pagina.
Alvast veel surfplezier.

Stadsinfo

Nieuwe stedelijke website eind 2015
De stad Ieper nodigt al haar burgers, verenigingen en of bedrijven uit om mee te bouwen aan het nieuwe ieper.be! Volg hier het volledige project mee en blijf op de hoogte.

Politieverordeningen 
Overzicht alle tijdelijke politieverordeningen n.a.v. evenementen of wegeniswerken op grondgebied Ieper

De Watergroep
Tijdens kantooruren: SDC Poperinge: tel. 057 346 930 | Na kantooruren: Storingen: tel. 016 301 340


In de kijker


 


Onder deze rubriek houden we je op de hoogte van de huidige (en geplande) werken en werven op het grondgebied van de stad Ieper. Door te klikken op de naam van een project, krijg je meer informatie over de inhoud van de werken.

 

 


Help mee als Ieperse burger, vereniging of bedrijf  aan de ontwikkeling van de nieuwe stedelijke website! Vul  deze 'Iedereen Interactief' enquête in en bouw mee aan een dynamisch, toekomst- en burgergerichte website.


Laatste Nieuwtjes

 • Startmoment Ieper Clasht!  06/05/2015
  Zaterdag om 10.30 u waren onze proefkonijnen op hun afspraak aan de sporthal. De opdracht werd gegeven om zich naar de neermarkt te verplaatsen. De één met de wagen en de ander te voet.
 • Volleyballon en Beachvolleybaltornooi in Ieper!  06/05/2015
  Voor de 32ste keer al organiseert de Ieperse Sportanimatie ism. Volleybalclub De Katjes op donderdag 21 en vrijdag 22 mei a.s. het 2-daags recreatief volleybaltornooi de 'VOLLEYBALLON'.
 • Afschaffing buslijn 06/05/2015
  Vervoersmaatschappij de Lijn heeft vanaf 1 mei 2015 een nieuwe dienstregeling ingevoerd voor de bussen in West-Vlaanderen.
 • 44ste Kattenstoet trekt op 10 mei door de straten van Ieper  02/05/2015
  Op zondag 10 mei 2015 trekt de driejaarlijkse Kattenstoet opnieuw door de straten van Ieper. Nog maar enkele dagen scheiden ons van de 44ste editie. Ieper maakt zich op voor alweer een spectaculaire stoet. Nu maar hopen dat het weer ook meewil.
 • Stickeractie ten voordele van Nepal  02/05/2015

Activiteiten

A  A  A 

Toerisische dienst (Franstalig)

Toerisische dienst (Engelstalig)

Toerisische dienst (Duitstalig)


 link naar politie ieper

Catalogus

logo UiTinIeperRSS Feed stad Ieper | copyright information & privacy |
 

Over de website
Stadsbestuur Ieper, Stadhuis Grote Markt 34, B-8900 Ieper Tel:057 239 200