Kunst & Cultuur  

Kunst en cultuur in Ieper


Je bent op zoek naar cultuur in Ieper? Prima, dan ben je hier op het juiste adres! Ieper is een stad met een boeiend verleden en een bloeiend cultuurleven. Het gezicht van de stad wordt o.a. bepaald door de bijzonder mooie heropbouwarchitectuur, en door talrijke monumenten zoals de vestingen, de Lakenhallen, de Sint-Maartenskathedraal,...

In onze stad proberen we jong en oud te enthousiasmeren voor cultuur: muzikant, bibliotheekbezoeker, theaterliefhebber, historicus, koorzanger, filmfreak, toevallige passant, WOI-geïnteresseerde, iedereen met een hart voor de stad! De bibliotheek, het cultuurcentrum, de vijf musea, de twee academies, het archief, het documentatiecentrum, de cultuurraad, de ontmoetingscentra, de honderden verenigingen: je zou er van duizelen!

Op deze website kan je het allemaal vinden: wat binnen de stad gebeurt (de stedelijke culturele diensten), wat de stad doet voor cultuur (nieuwe infrastructuurwerken, zaalverhuur, uitleendienst, subsidiereglement,...), én....wat de vele cultuurverenigingen en individuele cultuurzoekers allemaal in petto hebben. Je kan ons ook volgen op onze facebookpagina.

Nieuwtjes

Activiteiten

A  A  A 
 
Lokaal Steunpunt Vrijwilligerswerk

logo Lokaal Steunpunt Vrijwilligerswerk Ieper


 

RSS Feed stad Ieper | copyright information & privacy |
 

Over de website
Stadsbestuur Ieper, Stadhuis Grote Markt 34, B-8900 Ieper Tel:057 239 200